Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά με νέους αγώνες. Ενάντια στην εκμετάλλευση , στη φτώχεια , στον πόλεμο




Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν σωτήρες για τον εργαζόμενο λαό!

Για να απαλλαγούμε από τους άδικους πολέμους, πρέπει να σταθούμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, με τους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Για να ανασάνουμε από την ακρίβεια, θα πρέπει να πάρουμε εμείς την υπόθεση στα χέρια μας, διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις και μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, κατάργηση φόρων και χαρατσιών.

Για να τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο ανάπτυξης, έξω από κάθε ιμπεριαλιστική ένωση, που θα έχει ως μοναδικό κίνητρο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, σε συμμαχία με τους μικρούς αγρότες και τους επαγγελματίες, προχωράμε μπροστά για το μέλλον που μας ανήκει, για τον μεγάλο αγώνα της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης!.

Η Εργατική Πρωτομαγιά 2022 είναι σταθμός στην εργατική - λαϊκή πάλη ενάντια στην ακρίβεια, στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή .Φέτος, εκτός από τις διεκδικήσεις για καλύτερους όρους δουλειάς και Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης από την ακρίβεια, διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να σταματήσει τώρα κάθε ελληνική εμπλοκή. 

Διαδηλώνουμε για να δυναμώσει η αλληλεγγύη στους λιμενεργάτες της Cosco  στον Πειραιά , που βρίσκονται σε απεργία και αντιμέτωποι με τους κατασταλτικούς και απεργοσπαστικούς  μηχανισμούς  εργοδοσίας και κυβέρνησης Μητσοτάκη

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς ,

που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία στα Τρίκαλα , τα

ην Κυριακή 1η Μάη , 10:30πμ , στην κεντρική πλατεία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.