Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλειου Μάντζιου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.




Σε μια κρίσιμη συγκυρία που αλλάζουν τα πάντα γύρω μας, τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε τοπικό επίπεδο, καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μην παραμένουμε απλοί θεατές των γεγονότων.

Ειδικότερα στον Δήμο Μετεώρων, στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπούμε, γίνεται ολοένα και πιο φανερή η ανάγκη αποτίναξης της στασιμότητας και η χάραξη μιας νέας αναπτυξιακής πορείας, η οποία θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε όλους και τη δυνατότητα κυρίως στη νέα γενιά να μείνει και να δημιουργήσει.

Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου, δυναμικού και δημιουργικού ανθρώπου, δοκιμασμένου στο στίβο του επιχειρείν, μοιάζει με χρυσή ευκαιρία για τον τόπο μας. Συντάσσομαι στο πλευρό του και δηλώνω από τώρα την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», έτοιμος να προσθέσω όλες μου τις δυνάμεις στη συνολική προσπάθεια για αλλαγή.

Με ενσυναίσθηση και ανιδιοτελή αγάπη για την γενέτειρα μου και προσδοκώντας την ευημερία της, επιλέγω να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι, με στόχο να οδηγηθούμε σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον, μακριά από πάθη και αδιαλλαξία.

 

Βασίλειος Μάντζιος

MSc Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος Μελετητής

 

Βιογραφικό Βασίλειου Μάντζιου

Ο Βασίλης Μάντζιος υιός του Νικολάου Μάντζιου και της Ξανθής Ζιώγα και σύζυγος της Ματίνας Κυραλέου γεννήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας στις 9/10/1991.

Αφού έλαβε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση εισήχθη με υποτροφία στην Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κατεύθυνση της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Φυσικών Πόρων κατέχοντας τον τίτλο του ΜSc Δασολόγου – Περιβαλλοντολόγου.

Από το 2017 έως σήμερα ο κος Μάντζιος αποτελεί μέρος του δυναμικού της εταιρείας Υλωρική Ε.Ε., η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται με πολυετή εμπειρία στον τομέα των δασικών και περιβαλλοντικών μελετών, εργαζόμενος στα γραφεία της εταιρείας στην πόλη της Καλαμπάκας.

          Η επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση του κ. Μάντζιου Βασίλειου, ο οποίος είναι κάτοχος, μελετητικού πτυχίου στις κατηγορίες δασικών, περιβαλλοντικών και φυτοτεχνικών μελετών, επικεντρώνεται :

          στην Προστασία, Διαχείριση, Καταγραφή και Αποκατάσταση του Φυσικού περιβάλλοντος,

          στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό των φυσικών πόρων στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, στην κατασκευή έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με την χρήση και αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και προγραμμάτων,

          Επιπλέον διαθέτει ιδιαίτερη κατάρτιση στο πολύπλευρο αντικείμενο των Δασικών Χαρτών και Κτηματογράφησης του Ελληνικού Κτηματολογίου, συμμετέχοντας στην εκτέλεση πολλών τέτοιων έργων σε αρκετές περιοχές της χώρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.