Τελευταίες Ειδήσεις

Μπαράζ επισκέψεων Κ. Παπακώστα σε τοπικούς φορείς για την ‘’Υγεία’’ και το ‘’Συνταξιοδοτικό’’.
Επίσκεψη στην Τρικαλινή Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Τρικάλων, με σκοπό την διαβίβαση σειράς αιτημάτων για προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η έλλειψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
, αλλά και σε απαραίτητο εξοπλισμό είναι όσα υπογράμμισε ο Σύλλογος στην Βουλευτή.

 

Από πλευράς της η κα. Παπακώστα, άμεσα ανταποκρινόμενη στην αναγκαιότητα των αιτημάτων του Κ.Υ προχώρησε σε σειρά συντονισμένων δράσεων επισκεπτόμενη την 5η  Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας,  όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη και τον Υποδιοικητή κ. Τσιαούση, οι οποίοι  επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και ευαισθησία, προχωρώντας άμεσα στην επίλυση αρκετών ζητημάτων, από όσα τους έθεσε η Βουλευτής.

 

Επιπλέον, η Βουλευτής προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις παραπάνω ανάγκες και ελλείψεις, προχώρησε σε επίσκεψη του Κέντρου Υγείας συνομιλώντας με τον Διευθυντή του κ. Μπατατόλη, διαπιστώνοντας ακόμη την ανάγκη κτηριακών παρεμβάσεων. Από πλευράς της δεσμεύτηκε άμεσα να προωθήσει όλα τα παραπάνω ζητήματα σε Υπουργικό επίπεδο, επισκεπτόμενη τον Υπ. Υγείας κ. Πλεύρη.

 

Ο κύκλος των δράσεων της Βουλευτή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον τοπικό Διευθυντή του ΕΦΚΑ κ. Ντιντή, όπου συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των επικεφαλής των Τμημάτων, αλλά και εκπροσώπου των εργαζομένων.  Στο επίκεντρο ετέθησαν τα προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη προσωπικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκάνερ κλπ.) αλλά και η καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων συνταξιοδότησης.  Ακόμη, εξετάστηκαν όχι μόνο τα προβλήματα, αλλά και ενδεχόμενες λύσεις και η Βουλευτής  διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες ότι θα μεταφέρει όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην κεντρική Διοίκηση του ΕΦΚΑ  και στον αρμόδιο Υπουργό κ. Χατζηδάκη.

 

Η κα. Παπακώστα με την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου κύκλου επισκέψεων, αποδεικνύει εμπράκτως πως βρίσκεται στο πλευρό των συλλόγων και των εργαζομένων, προχωρώντας σε κάθε δυνατή ενέργεια από μεριάς της, προς την υλοποίηση δίκαιων και χρόνιων αιτημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.