Τελευταίες Ειδήσεις

Ανικανότητα-Αμέλεια ή Αδιαφορία


Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να λύσουν απλά προβλήματα της καθημερινότητας μας δημιουργώντας εστίες μόλυνσης στο ιστό της πόλης.

Παράλληλα αδιαφορούν για την εικόνα που παρουσιάζουμε στον επισκέπτη η οποία δεν αρμόζει ούτε  στην πολιτιστική – θρησκευτική κληρονομιά μας, αλλά ούτε προβάλει τη ποιότητα των επιχειρήσεων στο κλάδο της εστίασης, της διαμονής και του γενικού εμπορίου.      

Δεν χωρά καμία δικαιολογία, ανοχή, ούτε περίοδο χάριτος.  Η συλλογή των απορριμμάτων κοστίζει για το κάθε νοικοκυριό του Δήμου Μετεώρων «ο κούκος αηδόνι» όπως λέει η σοφή παροιμία.

Αντί  λοιπόν ο Δήμαρχος και οι πέριξ αυτού να εξαντλούν το χρόνο τους σε απ΄ ευθείας αναθέσεις και να στήνουν προεκλογικά σενάρια, ας ασχοληθούν σοβαρά με τα θέματα που μας κοστίζουν σε υγεία, χρήμα και ποιότητα ζωής.

Ας αφήσουν για λίγο στο πλάι τις φωτογραφίσεις και τα Δελτία Τύπου τα οποία κάθε άλλο παρά με τα προβλήματα του τόπου ασχολούνται.

Ας ενημερώσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια τους δημότες για το πρόγραμμα διαχείρισης και λειτουργίας των κάδων. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν υπάρχει σχέδιο!!  Κι αυτά όπως όλα γίνονται στο πόδι, αφού η Δημοτική Αρχή του τόπου, φρόντισε να προσλάβει Ιδιαιτέρα Γραμματέα του Δημάρχου και  απομάκρυνε άτομα με επιστημονική κατάρτιση, γνώση και εμπειρία.

Ας ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες με έντυπο ενημερωτικό υλικό στα σχολεία και στα σημεία συνάθροισης.  

Μην επιρρίπτει  λοιπόν την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ – ΑΜΕΛΙΑ ή  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σας στις πλάτες των επαγγελματιών και των απλών κατοίκων του Δήμου Μετεώρων.  

Πρέπει να καταλάβει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του Αιρετοί ή Μη, ότι έχουν ΕΥΘΥΝΕΣ!!!!!

Σωτήρης Β. Παπαχρήστος                                                                                                 

Ανεξάρτητος Δημοτικός         Σύμβουλος                                                                                        Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.