Τελευταίες Ειδήσεις

Ενώπιον της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή της


Ενώπιον της Ανακρίτριας οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου και έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος.


Ησύλληψη αφορά επί του παρόντος στην υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 33χρονη κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ σε ειδικό χώρο, παραμένοντας σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον.


Μετά τη συγκλονιστική εξέλιξη με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, την ποινική δίωξη και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σειρά παίρνουν οι έρευνες για τον θάνατο της 3,5χρονης Μαλένας για την οποία υπάρχουν ήδη ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου, λόγω των ευρημάτων στον εγκέφαλό της που δείχνουν υποξυγοναιμία, μια πολύ σοβαρή ένδειξη ασφυκτικού θανάτου και μάλιστα με απόφραξη εξωτερικών αναπνευστικών οδών. 


Πλέον οι ιατροδικαστικές και αστυνομικές έρευνες θα επικεντρωθούν στον θάνατο της μικρής Μαλένας, η οποία επίσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιδί ήταν μια χαρά με πεντακάθαρες εξετάσεις, πέθανε κάτω από μυστήριες συνθήκες εκείνη την ημέρα.


Μάλιστα νωρίτερα έδειχνε ευδιάθετη, είχε φάει σουβλάκι και έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου. Και σε αυτήν την περίπτωση όταν το παιδί έχασε τη ζωή του ήταν μόνο με τη μητέρα του σε μονόκλινο δωμάτιο. 


Μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν θα εξεταστεί από εισαγγελέα και ανακριτή θα εξεταστεί και για τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας, όπου και εκεί επίσης θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις. 


Ωστόσο, φαίνεται πως η υπόθεση όσον αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι ήδη «δεμένη» καθώς οι γιατροί ήταν καταλυτικοί στις καταθέσεις τους, διότι ανέφεραν ευθαρσώς ότι ποτέ δεν χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί. 


Σύμφωνα μάλιστα με δικαστικές πηγές, ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.