Τελευταίες Ειδήσεις

Κατάθεση στεφάνου από τον Χρ. Μιχαλάκη στο μνημείο του Υψώματος 731



Με μία λιτή τελετή κατάθεσης στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, απέδωσε φόρο τιμής η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στους πεσόντες του Υψώματος 731, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

Στο μνημείο βρέθηκε και ένας μικρός μαθητής που θέλησε κι αυτός με ένα μπουκέτο λουλούδια να τιμήσει τους Ήρωες, που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, τόνισε πως «Δεν ξεχνούμε και αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους τους Ήρωες που έδωσαν τον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδος. Το παράδειγμά τους μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Η Ελλάδα γιορτάζει τον Ευαγγελισμό και την Επανάσταση και ο απανταχού Ελληνισμός πλημμυρίζει υπερηφάνεια, στέλνοντας μήνυμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης. Η μεγάλη, διπλή γιορτή του Έθνους μας, είναι χαραγμένη στις καρδιές των Ελλήνων και στέλνει διαχρονικά μήνυμα Ελευθερίας και Ελπίδας που φτάνει στα πέρατα της οικουμένης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.