Τελευταίες Ειδήσεις

Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Θανάσης Λιούτας στην εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821



Εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, παρευρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 23ης Μαρτίου, στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, με θέμα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά το μεγαλειώδες μήνυμα του 1821. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος, Νικόλαος Φλάρης. Με τον Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, ο Θανάσης Λιούτας συναντήθηκε και τις προηγούμενες ημέρες κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΣΜΥ.

 

Ο Θανάσης Λιούτας, με το πέρας της εκδήλωσης, από την πλευρά του συνεχάρη τους στρατιωτικούς μας για την εκδήλωση αυτή και ανέφερε και ο ίδιος με τη σειρά του ότι, η Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι μια στιγμή πάρα πολύ σημαντική για όλους τους Έλληνες. Για ολόκληρο τον Ελληνισμό. «Αυτή η ημέρα είναι πηγή αυτοπεποίθησης και δύναμης για όλους τους Έλληνες».

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.