Τελευταίες Ειδήσεις

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν»: H μάνα που έχασε τρία παιδιά στην Πάτρα έσπασε τη σιωπή της


Συνεχίζεται το «θρίλερ» στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση υψηλόβαθμου δικαστικού λειτουργού επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που αφορούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και της εξέτασης των οργάνων που ελήφθησαν από τη σορό της.


Η μητέρα, δήλωσε άγνοια για το ενδεχόμενο εκταφής και εξέφρασε την απορία της σχετικά, λέγοντας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έγινε νεκροψία. «Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα», υπογράμμισε.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, μέχει και δημοσιεύματα «φωτογράφιζαν» τους γονείς ως «δολοφόνους», ενώ τα κακοήθη σχόλια στο διαδίκτυο έδιναν κι έπαιρναν. Συν τοις άλλοις, υπήρξε και η πληροφορία πως στην Εισαγγελία Πατρών στάλθηκε έγγραφο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, με το οποίο ζητείται η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας, για να διερευνηθεί εξονυχιστικά η αιτία θανάτου μιας και ο ιατροδικαστής Αθηνών, διενεργώντας τη νεκροψία, έκανε λόγο για «απροσδιόριστη αιτία». 



Αναφορικά με την εκταφή, η μητέρα δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό. Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.


Η κυρία Πισπιρίγγου παρακαλεί «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. «Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα» τόνισε.


«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».


Είναι πάντως βέβαιο ότι στην Αθήνα έχουν επκεντρώσει τις έρευνες στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία υπήρξε νοσηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην αρχή, όπου ενώ ήταν υπό τη στενή παρακολούθηση ιατρικής ομάδας, ξαφνικά μετά από 20 λεπτά από την τελευταία επίσκεψη γιατρού το παιδί βρέθηκε να είναι σχεδόν νεκρό, οπότε της έγινε ανάνηψη και ύστερα το παιδί διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σε πολύ άσχημη κατάσταση.


Και πραγματικά δεν δόθηκε ποτέ απάντηση πώς ένα παιδί κατέρρευσε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από εκεί τον Ιούλιο, απαιτήθηκαν εξετάσεις στο «Παίδων» της Αθήνας, πριν από μερικές εβδομάδες όπου τελικά και κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.