Τελευταίες Ειδήσεις

Με κρύο και θυελλώδεις βοριάδες ξεκινά η ημέρα


Σήμερα, Τετάρτη, η μέρα θα ξεκινήσει με χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό και θυελλώδεις βοριάδες. Ο καιρός από πλευράς φαινομένων θα είναι βελτιωμένος στα ηπειρωτικά, όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις όμως στα βόρεια, στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Τις πρωινές ώρες βροχές αναμένονται στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στο ανατολικό Αιγαίο από τη Σάμο μέχρι και το Καστελόριζο και στην Κρήτη, οι οποίες πολύ γρήγορα θα περιοριστούν στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Μάλιστα στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις στο πρώτο μισό της ημέρας.


Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία το μεσημέρι, θα πλησιάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, τοπικά 14 βαθμούς στην κεντρική Μακεδονία και 13-15 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα.


Το βορειοδυτικό ρεύμα θα διατηρηθεί ενισχυμένο στα νοτιοανατολικά τμήματα στα 9-10 μποφόρ. Στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και στο Αιγαίο 7 και στις Κυκλάδες 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση το βράδυ.


Στην Αττική τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα, με αραιές νεφώσεις το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο στο λεκανοπέδιο θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, με βορειοδυτικό άνεμο 4-6-και μέχρι το μεσημέρι στα ανοιχτά και 7 μποφόρ, με βαθμιαία υποχώρηση.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο , με ηλιοφάνεια, αλλά και τοπικές νεφώσεις μέσα στη μέρα. Η θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στο Θερμαϊκό θα πνέει βορειοδυτικός άνεμος 4-6 το πρωί 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.