Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίκαλα: Πέθανε ο Λεωνίδας Οικονόμου, ο γηραιότερος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ - Το αντίο της Ν.Ε.


Έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Λεωνίδας Οικονόμου από τα Στουρναραιΐκα, ο μεγαλύτερος σε ηλικία ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή των Τρικάλων. 


Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ με ανακοίνωσή της τον αποχαιρετά αναφέροντας τα εξής:   


Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Λεωνίδας Οικονόμου από τα Στουρναραίϊκα 100 χρόνων και κάτι, ο γηραιότερος σύντροφος μας, που μέχρι τελευταία στιγμή συμμετείχε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου.


Τον μνημονεύουμε και τον τιμούμε γιατί σύντροφοι σαν τον μπάρμπα Λεωνίδα υπηρέτησαν την Δημοκρατική Παράταξη με πίστη και ανιδιοτέλεια.


Αγωνιστής πάντα, ο Λεωνίδας Οικονόμου ξεκίνησε από αντάρτης στα βουνά και μέχρι τελευταία στιγμή  δήλωσε  παρών με την συμμετοχή του,για να ξαναδώσει δυναμική στο ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας  μας  μάλιστα τον δρόμο,  μπροστά στις κάμερες, με το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι Εδώ, Ενωμένο Δυνατό».


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και του υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε ώστε το ΠΑΣΟΚ, που τόσο αγάπησε, πίστεψε και υπηρέτησε, θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας.


Καλό ταξίδι … μπάρμπα Λεωνίδα


Η κηδεία του Λεωνίδα Οικονόμου θα γίνει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων στα Τρίκαλα. 


Αφήνει πίσω του την σύζυγό του, τα παιδιά του, εγγόνια και δισέγγονα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.