Τελευταίες Ειδήσεις

Χειλάκης – Μαξίμου στο τηλεοπτικό σποτ του 8ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ»


Οι καταξιωμένοι ηθοποιοί κ.κ. Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου είναι οι πρωταγωνιστές του φετινού τηλεοπτικού σποτ του 8ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ», το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Καστελλόριζο από 10-15 Ιουλίου 2022.  Το πρόγραμμα οργανώνεται από το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Νεοελληνικών Σπουδών του Τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνίας, Καλών Τεχνών, Γλωσσών και Λογοτεχνίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Macquarie University, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, και με τη συμμετοχή του Κύκλου Ακαδημαϊκών της Βοστώνης και των Boston Philellines. Υποστηρίζεται επίσης από το Ίδρυμα  Macquarie Greek Studies Foundation. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγίστης.

Το 8ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο φέρει φέτος τον ειδικότερο τίτλο:

Ακριτικοί τόποι, γλώσσα και πολιτισμός

Το τηλεοπτικό σποτ είναι μία παραγωγή της εταιρείας Production House και η σκηνοθεσία του κ. Πάνου Μανωλίτση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το τηλεοπτικό σποτ του 8ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου στο youtube, στην διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=whgdHbUXCw4

Επίσης, μπορούν να κάνουν subscribe στο κανάλι για να ενημερώνονται για όλο το οπτικοακουστικό υλικό που ανεβαίνει στο κανάλι του Δ.Θ.Π.

 

Υπογραμμίζεται ότι η διοργάνωση σχεδιάζεται λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία, τα οποία και (παρ)ακολουθεί αυστηρά.

 

Πληροφορίες και υποβολή βιογραφικών/αιτήσεων εγγραφών:

Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη,

nitsi@uoi.gr και στην ιστοσελίδα https://summerschool.ac.uoi.gr

fb: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 8ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο, Nikoletta Tsitsanoudis Mallidis, Όμιλος Αποφοίτων Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.