Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν αποτυπώματα του 23χρονου και αίμα του Άλκη στο μαχαίρι


Βεβαιώνεται και επιστημονικά πλέον η εμπλοκή του 23χρονου Αλβανού στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.


 Αίμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.


Όπως μετέδωσε ο Alpha, το κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, είναι το όπλο του εγκλήματος και σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρήκαν αίμα του θύματος της δολοφονικής επίθεσης.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, αυτό το μαχαίρι θα «δείξει» όλη τη συμμορία γιατί πάνω του έχουν βρεθεί στοιχεία κι άλλων ατόμων, κάτι που σημαίνει ότι έχουν πιάσει κι άλλοι αυτό το φονικό εργαλείο και αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..


Όσο για τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη, ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση. Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη, με εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.


Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο δράστη. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου, για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.