Τελευταίες Ειδήσεις

Υπόθεση 24χρονης: «Δεν αμφισβητούμε τα αποτελέσματα απλά θέλουμε επαλήθευση» - Σε κινητά και DNA η αναζήτηση νέων στοιχείων


Ένα νέο «θρίλερ» εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς όσον αφορά την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό, θα ζητήσει επανέλεγχο των τοξικολογικών εξετάσεων με το ίδιο δείγμα που πάρθηκαν και οι τωρινές εξετάσεις.


«Tα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν ταιριάζουν σε σχέση με την ιστορία που περιέγραψε η Γεωργία. Το δείγμα ελήφθη με καθυστέρηση 18 ωρών, ενώ στο 12ωρο δεν ανιχνεύονται  οι επίμαχες ουσίες» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο τεχνικός σύμβουλος της καταγγέλλουσας Δημήτρης Γαλεντέρης.


«Δεν αμφισβητούμε τα αποτελέσματα απλά θέλουμε επαλήθευση» τόνισε ο κ. Γαλεντέρης στη συνέχεια. Την ίδια ώρα,  σε ερώτηση για το αν μπορεί η ουσία να χαθεί μέσα σε λίγες ώρες ανέφερε: «όπως προκύπτει η ουσία αυτή μπορεί να ανιχνευθεί μεταξύ 6 και 12 ωρών (το μέγιστο). Το δείγμα πάρθηκε περίπου 18 ώρες μετά, οπότε ναι, η ουσία μπορεί να χαθεί».


Παράλληλα, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης τόνισε ότι από το νέο δείγμα τριχών που θα παρθεί είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία, καθώς το εν λόγω δείγμα μπορεί να ανιχνεύσει ουσίες μέχρι και έξι εβδομάδες μετά.


Σε κινητά και DNA η αναζήτηση νέων στοιχείων


Παράλληλα, οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με την ανάλυση του DNA στα ρούχα της 24χρονης και το πόρισμα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά όλων των εμπλεκομένων.


Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ασφάλειας έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» όλα τα κινητά τηλέφωνα της παρέας των τεσσάρων Αθηναίων και του μετρ από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τα τάμπλετ, τους υπολογιστές και τα usb, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει υλικό που να σχετίζεται με το μοιραίο βράδυ στη σουίτα και αν πίσω από την ιστορία κρύβεται κάποιο οργανωμένο κύκλωμα.


Τι απαντά ο δικηγόρος του 27χρονου


Μετά την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος που καταγγέλλεται από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα απάντησε για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή «Το Πρωινό».


«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση», είπε ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος και συμπλήρωσε πως οι εντολείς του «επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους κατά παντός υπευθύνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.