Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, στο όχημα του 23χρονου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης βρέθηκε και το μαχαίρι με την κυρτή λάμα που μοιάζει με δρεπάνι. Οι Αρχές εξετάζουν το μαχαίρι για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πάνω του αποτυπώματα του 23χρονου.

Παράλληλα, δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο ήταν πίσω από εκείνα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 19χρονο Άλκη, μετέβησαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν όλα όσα είδαν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη:

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους. Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.

Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Κούγιας: «Οι δράστες κινδυνεύουν μέχρι και με ισόβια»

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις ποινές που πρόκειται να ζητήσει για τους δράστες δολοφονίας.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι η εν λόγω ομάδα, που απαρτίζεται κυρίως από άτομα αλβανικής καταγωγής, έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια επίθεση. Χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικούς λόγους αλλά δρουν βίαια για να «κυριαρχήσουν στην περιοχή» καθώς μεταξύ άλλων πραγματοποιούν και εμπόριο ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τόνισε πως όλοκληρη η ομάδα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία με ανώτατη ποινή τα ισόβια. «Θα κατηγορηθούν όλοι για την ανθρωποκτονία του 19χρονου. Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας. Δεν υπάρχουν πλέον οι διατάξεις της απλής συνέργειας. Μπορεί να καταδικαστεί με ισόβια κάθειρξη όποιος συμμετείχε στην επίθεση».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του Άλκη δεν επήλθε μόνο από το χτύπημα στο πόδι αλλά «έφερε θανατηφόρα χτυπήματα και στο κεφάλι. Άρα ψάχνουμε κι άλλους φυσικούς αυτουργούς».

Ο 23χρονος συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια του Βόλου το 2017

Ο 23χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και σκληρός χούλιγκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega συμμετείχε και στα αιματηρά επεισόδια του Βόλου το 2017.

Ο ίδιος φέρεται να εμφανίζεται σε ορισμένα πλάνα, έξω από το γήπεδο του Βόλου στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2017 στα οποία σύμφωνα με το Mega φαίνεται να κρατά μαχαίρι. Ο 23χρονος φέρεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί να επιτίθεται σε οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο αδελφικός φίλος του Άλκη, που ήταν μαζί στην επίθεση, δεν γνωρίζει για τον θάνατό του

Ο κολλητός φίλος του αδικοχαμένου Άλκη, με τον οποίο ήταν μαζί στην αιματηρή επίθεση, παραμένει από χθες τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ένα 18χρονο παιδί, που άρχισε να δέχεται πισώπλατα χτυπήματα και που ακόμα όπως ανέφεραν στενοί συγγενείς του στο Mega, δεν έχει ενημερωθεί ότι ο Άλκης είναι νεκρός.