Τελευταίες Ειδήσεις

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι είπε μετά τη σύλληψή του - «Φύλλο και φτερό» υπολογιστές και κινητά


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς χθες παραδόθηκε στις Αρχές και κατόπιν συνελήφθη. 


Οπαρουσιαστής σήμερα θα μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε ο 58χρονος παρουσιαστής σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ φέρεται να εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις Αρχές.



Την ίδια ώρα, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γεώργιος Δακουράς, δηλώνει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι «συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του». 


«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.


Παράλληλα, δηλώνει ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.



«Φύλλο και φτερό» υπολογιστές και κινητά 


Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφέρθηκε χθες με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει η Αστυνομία. 


Τις έρευνες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη, και στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.


Παράλληλα, οι έρευνες θα επεκταθούν και εκτός Θεσσαλονίκης, τόσο στον τόπο καταγωγής του αλλά και όπου είχε επαγγελματική δραστηριότητα, όπως στην Αλόννησο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες κράτησαν πάνω από δύο ώρες και κατόπιν ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένει μέχρι να μεταχθεί, σήμερα, ενώπιον του εισαγγελέα. ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.