Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν το ‘’αφήνει’’ η Κατερίνα Παπακώστα, στον Θεοδωρικάκο για το κτηριακό και την Αναβάθμιση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, πραγματοποιώντας συνάντηση εφ΄όλης της ύλης για κρίσιμα θέματα του Νομού, με τον αρμόδιο Υπουργό κ . Θεοδωρικάκο.

         Η κα. Παπακώστα αρχικά, εξήρε το έργο του Αστυνομικού Σώματος και την πολύτιμη και πολυεπίπεδη συνεισφορά του, ειδικά όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και αναφορικά με τις σημαντικές πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως η ηλεκτρονική βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής.

 Στη συνέχεια, η Βουλευτής επικαιροποίησε δύο εξαιρετικής σημασίας ζητήματα, που αφορούν αφενός στην ανέγερση ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτηρίου, όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και αφετέρου  στην αναβάθμιση του Τ.Α. Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. 

Μέσω αυτού, προβλέπεται η ίδρυση Τμήματος Αλλοδαπών, το οποίο θα αποδεσμεύσει από τον τεράστιο όγκο δουλειάς,  το ήδη υπάρχον Γραφείο Παράνομης Μετανάστευσης, που εδρεύει στην Καλαμπάκα.

         Η Κατερίνα Παπακώστα επανέφερε τα δύο αυτά θέματα, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητά τους, η οποία θα διερευνηθεί άμεσα από τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.