Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκινά το έργο «ΑΡΔΕΥΣΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ»


Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο η σύμβαση για το έργο «ΑΡΔΕΥΣΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» με τον ανάδοχο κ. Χρήστο Κατσιάβα προϋπολογισμού 700.000,00 € (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

 Οι εργασίες αναφέρονται στην κατασκευή αρδευτικών έργων για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών άρδευσης στο αγρόκτημα αμπελιών υπό καθεστώς αναδασμού, στην Τοπική Κοινότητα Βασιλικής, της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικής, του Δήμου Μετεώρων, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η συνολική εξυπηρετούμενη έκταση του έργου ανέρχεται σε 580 στρέμματα. 

Τα σχεδιαζόμενα έργα αφορούν την περιοχή αρμοδιότητας του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Βασιλικής και περιλαμβάνουν τις ακόλουθες επεμβάσεις:

·         Κατασκευή καταθλιπτικών αγωγών υδροληψίας από τις υφιστάμενες γεωτρήσεις ΒΝ-34 και ΒΝ-36 μήκους 1.240 μ., καθώς και όλων των συναφών έργων (συνδέσεις αγωγών κ.α.).

·         Κατασκευή δεξαμενής δυναμικότητας 200 μ3.

·         Κατασκευή αρδευτικού δικτύου μήκους 7.960 μ.

·         Κατασκευή τεχνικών έργων αρδευτικού δικτύου (φρεάτια, σώματα αγκύρωσης, υδροληψίες, κτλ).

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Θώμος Γεώργιος, κ. Λύπας Δημήτριος, κ. Μπαντανίκας Νικόλαος καθώς και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τόλης Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.