Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα: Προώθηση της καμπάνιας ΄΄SMOKEFREEGREECE’’, στους μαθητές της Στ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας.


 Με πρωτοβουλία της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, παραδόθηκαν την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων,  κ. Χρήστο Τρικάλη, συλλεκτικά-ενημερωτικά τετράδια και χάρακες.

       Τα τετράδια με θέμα ΄΄Μαθαίνω να μην καπνίζω’’ και οι χάρακες, χορηγήθηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, για την καμπάνια ‘’SMOKEFREEGREECE’’  και διανεμήθηκαν δωρεάν σε όλους τους μαθητές της Στ΄ τάξης των σχολείων του Νομού μας.

       Η κα Βουλευτής δήλωσε, ότι η χορηγία της Βουλής των Ελλήνων για την προώθηση της ενημερωτικής καμπάνιας  ‘’SMOKEFREEGREECE’’  αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση των μαθητών και ιδιαίτερα των εφήβων, για την επιβλαβή και θανατηφόρα συνήθεια του καπνίσματος.

       Ευχήθηκε δε,  ο σκοπός  της διανομής του υλικού, ο οποίος είναι διττός,  και στοχεύει αφ’ ενός  στο να ενημερώσει τους μαθητές για τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος και αφετέρου να τους ωθήσει να στραφούν προς τον Αθλητισμό  και την  ισορροπημένη και  Υγιεινή Διατροφή, να επιτευχθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.