Τελευταίες Ειδήσεις

Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα: Ενώνουμε τις αγωνίες μας για μια μεγάλη παράταξη που θα δώσει και πάλι ελπίδα στη κοινωνία


Μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο φίλων και υποστηρικτών του, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον υπαίθριο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επιχειρώντας μια «αρχηγική» εμφάνιση, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους, μόλις έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης.


Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, τον υποψήφιο Πρόεδρο προλόγισε το μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ και υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα στα Τρίκαλα Γιάννης Τριγώνης, μιλώντας με θερμά λόγια για το κύρος και την προσφορά του Νίκου Ανδρουλάκη στην παράταξη.

Από το βήμα της εκδήλωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε ότι πρόκειται για μια συγκέντρωση με συγκινητική συμμετοχή, που σε καμία περίπτωση δεν είναι συγκέντρωση μικρού κόμματος. Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για λάθη, ολιγωρίες και παραλείψεις, τόσο στην άσκηση της γενικότερης πολιτικής της , όσο και στην διαχείριση της πανδημίας, την ίδια ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει και δημαγωγεί.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε πως είναι επιτακτική ανάγκη για τη χώρα η αναγέννηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, που θα δώσει μια νέα πνοή και ελπίδα στην κοινωνία, με την μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και την παροχή προοπτικής στις νέες γενιές. Στόχος είναι από μέρους μας, να υπάρξει μια πολιτική με αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα, όπου δεν θα λαμβάνεται υπόψη το πολιτικό κόστος, παρά μόνο το όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χώρος του μουσείου Τσιτσάνη κατά την διάρκεια της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο, γεγονός που δείχνει το «πέρασμα» και την αποδοχή του σε ευρεία κοινωνικά στρώματα , όχι μόνο του ΚΙΝΑΛ αλλά και όλης της κοινωνίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στα τοπικά ΜΜΕ:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.