Τελευταίες Ειδήσεις

Διεθνής Πιστοποίηση Kosher για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Θεόνη”


Έλαβε το «διαβατήριο εξαγωγών» της Εβραϊκής κοινότητας


 


Ένα 100% ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο απέκτησε την πιστοποίηση Kosher, απαραίτητη προϋπόθεση κατανάλωσης τροφίμων από μεγάλη μερίδα του Εβραϊκού πληθυσμού αλλά και επιθυμητή πιστοποίηση για εκατοντάδες χιλιάδες απλούς καταναλωτές κυρίως σε Η.Π.Α. αλλά και Ρωσία, Γαλλία και Νότια Αφρική.


Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ αποτελεί ήδη ένα εδραιωμένο brand σε πολλαπλά σημεία πώλησης ανά τον κόσμο με την εξαγωγική του δραστηριότητα και το δίκτυο πωλήσεων να διευρύνονται με ταχείς ρυθμούς. Αποτελώντας έναν δυνατό παράγοντα στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, το ΘΕΟΝΗ ξεχωρίζει για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.


Η κατάκτηση του Kosher Certificate ενισχύει τη διεθνή παρουσία που σημειώνει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.


Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!


ΘΕΟΝΗ Α.Ε.


Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.


AHB ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.