Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από την Ερανική επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα Διάβας.


Χριστούγεννα έρχονται και η Ερανική επιτροπή του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Διάβας έπιασε δουλειά!

Οι κυρίες της ερανικής επιτροπής, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος καλλιτεχνούν. Με πολύ μεράκι και αγάπη για την εργασία - διακονία τους, ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές (πιατέλες, γυάλες, στεφάνια, φαναράκια κ.ά.) και τα έσοδα από την πώληση τους θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα.

Και τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί το γνωστό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Όσοι ενδιαφέρεστε όμως μπορείτε να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις κατασκευές:

ü  Από το Σούπερ Μάρκετ του Δημήτρη Μπαρμπάτη στην Διάβα.

 

ü  Από την κα. Αμαλία Τσιαντίκου, μέλος της Ερανικής επιτροπής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια (698 812 7601) και να δείτε από κοντά τις κατασκευές.

 

ü  Στέλνοντας μας e mail στο e mail του ναού (ecclesia@inadd.net) και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Επίσης, λίγο πριν από τις γιορτές, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η ενορία μας θα δημιουργήσει το ''Χριστουγεννιάτικο χωριό'' σε απλή μορφή φέτος για πρώτη φορά και με λιγότερες δραστηριότητες, λόγω της πανδημίας. Εκεί, στην πλατεία του χωριού μας, θα στηθούν πάγκοι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες (ζωγραφική, χειροτεχνίες) και τα παιδιά του Κατηχητικού και των Συναντήσεων της ενορίας θα πωλούν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές της ερανικής επιτροπής. Σε μία ημέρα με πολύ χαρά και χριστουγεννιάτικη μουσική!

(Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά τον κ. Δημήτρη Ποδάρα, αρωγό σ' όλες τις δραστηριότητές μας, για την παροχή ξύλων για τις κατασκευές).

 

Εκ της Ερανικής Επιτροπής









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.