Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο Τρικαλινός αστυνομικός για την απολογία του


Νέα 24ωρη προθεσμία ζήτησε και πήρε ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. 


Ο αστυνομικός θα βρεθεί εκ νέου μπροστά στον Ανακριτή την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να απολογηθεί. 


Ο 29χρονος πάντως εξακολουθεί να κάνει λόγο μέσω του δικηγόρου του για σκευωρία.


«Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο», δήλωσε ο αστυνομικός.


Ο πατέρας του αστυνομικού, από την πλευρά του, σημείωσε πως «Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος, το μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μαζί, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που κατηγορείται».


Ο αστυνομικός θα επιχειρήσει να αποδομήσει την κατηγορία που του αποδίδεται με καταθέσεις μαρτύρων, ενώ μιλά ανοιχτά για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου του και για καταγεγραμμένες συνομιλίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απειλές όπως ισχυρίζεται όταν ζήτησε συνεπιμέλεια της μικρής τους κόρης.


«Όταν ο πατέρας της έθεσε πλέον ζήτημα συνεπιμέλειας του ανηλίκου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου


«Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία, ο γιος μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος, του έχουν πάρει τα πάντα, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τίποτα, είναι κρατούμενος. Για κάτι το οποίο είναι εντελώς ανυπόστατο», ισχυρίστηκε ο πατέρας του.


Την Κυριακή συνελήφθη στα Τρίκαλα ο 29χρονος όταν η πρώην σύζυγός του κατήγγειλε στις αρχές πως διαπίστωσε σημάδια ερυθρότητας στο σώμα της μικρής όταν την επέστρεψε σπίτι ο πατέρας της μετά από ένα σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.