Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα: «Ναι στο να ελεγχθούν όλα! Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα…Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»

Ανάμεσα στην ολιγομελή ομάδα που συνέστησε η Κυβέρνηση, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, συμμετείχε στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ώστε να αντικρούσει την Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν, αφενός το ενδεχόμενο χειραγώγησης δημοσκοπήσεων και αφετέρου η χρηματοδότηση των ΜΜΕ, από την παρούσα Κυβέρνηση.


 

Στην ομιλία της τόνισε εμφατικά πως «πρόκειται για μια Πρόταση που έλαβε σάρκα  και οστά  στην πρόσφατη συνταγματική αναθεώρηση, με  το άρθρο  68 παρ. 2.

Ένα άρθρο, μία  δυνατότητα  που ξεκίνησε  με πρωτοβουλία της  Νέας Δημοκρατίας  και   την  οποία  αξιοποιεί  και κάνει χρήση σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα  δικαίωμα ,μια δυνατότητα, που εμείς  θεσμοθετήσαμε…»

 

Ακόμη, υπογράμμισε πως «η παρούσα Κυβέρνηση έπραξε καταρχήν , όσον  αφορά την  επικοινωνιακή καμπάνια  ΄΄Μένουμε Σπίτι – Μένουμε  Ασφαλείς΄’, με  καθ’ όλα   νόμιμες  και απολύτως  διαφανείς  διαδικασίες, ο,τι  προέβλεπε, όχι μόνο  το Εθνικό Δίκαιο, αλλά  και  το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και πάντα σε απόλυτη ταύτιση με τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.» Εν συνεχεία, άφησε έντονες αιχμές αναφορικά με την στάση και την αντίδραση της αντιπολίτευσης στο να χυθεί άπλετο φως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όπως οι προανακριτικές επιτροπές τόσο για τον  κ. Παπαγγελόπουλο, όσο και για  τον  κ. Παππά.

 

Καταλήγοντας, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της, με την σαφή και ξεκάθαρη θέση της Κυβέρνησης για μια εξεταστική επιτροπή  διευρυμένη, με ουδέτερη  διατύπωση, που θα  ελέγξει  τα  πεπραγμένα  όλων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από το  2015  και μετά, τόσο  στο ζήτημα της κρατικής χρηματοδότησης, όσο και στην λειτουργία  των δημοσκοπικών  εταιριών.

 

Δείτε εδώ το βίντεο της ομιλίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.