Τελευταίες Ειδήσεις

Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ: Παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών


Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου

Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε περιμετρικά έξω από τον ιστορικό Ναό προκειμένου να παρακολουθήσει την άφιξη της εντυπωσιακής νύφης και του γαμπρού.

filipposgamos

Την παράσταση έκλεψε, όπως ήταν φυσικό, το κομψό νυφικό της Ντίνα Φλορ αλλά και η τιάρα της, ένα κειμήλιο της μητέρας του Φίλιππου, Άννας Μαρίας.

Στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια πριν είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τα αδέρφια του Φίλιππου με τις οικογένειες τους. Συγκεκριμένα ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με τη Τατιάνα Μπάτνικ, η Άννα-Μαρία με την οικογένειά της και η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ.

filipposgamos

Στη Μητρόπολη βρέθηκε και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς και η αδερφή του Ειρήνη.

filipposgamos

Μετά τη θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.