Τελευταίες Ειδήσεις

Πρώτο κουδούνι με μέτρα και ευχές στα σχολεία της Καλαμπάκας

 


Γέμισαν χαρούμενες φωνές σήμερα οι αυλές των σχολείων όλων των βαθμίδων της Καλαμπάκας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με μάσκες αλλά και ευχές να πάνε όλα καλά.

Στο 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας ο καθιερωμένος Αγιασμός τελεστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη και δημιουργική  χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας ώστε να είναι υγιείς και να προστατεύουν και τους γύρω τους.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό Γιάννης Μπουτίνας ευχόμενος μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη ενώ τις ευχές για μια χρονιά με υγεία και δύναμη έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αρσενίου μεταφέροντας εγκάρδιο μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου.



Πολλές ευχές έδωσε και η Ζωή Παπαβασιλείου Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προς όλα τα παιδιά και καλωσόρισε τα πρωτάκια τονίζοντας ότι τηρώντας όλοι τα μέτρα ασφαλείας η χρονιά θα κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Μετέφερε τις ευχές του προέδρου Θανάση Βλάχου-απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων-και των μελών του ΔΣ με την διαβεβαίωση ότι θα είναι διαρκώς δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές ώστε 

να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα δημιουργούνται.


Σημειώνεται τέλος ότι τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκτός από το καλωσόρισμα και τις ευχές τους μοίρασαν δωράκια στις μαθήτριες και στους μαθητές της Α΄ τάξης.
Ανάλογο ήταν το κλίμα και στα υπόλοιπα σχολεία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων.




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.