Τελευταίες Ειδήσεις

Κρήτη: Στιγμές τρόμου για 18χρονη που δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό - Συνελήφθη 56χρονος


Μετά την καταγγελία η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο. 


Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έρριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.


Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, περίοικοι μετέφεραν την 18χρονη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.


Σήμερα η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.


Άμεσα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, όπως και συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.