Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίκαλα: Ο Άγγελος και ο Γιώργος κρατούν την “Φλόγα” αναμμένη


Ο Αγγελος Κριτσιώτης, ποδηλάτης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ με τις διαδρομές του προσπαθεί να μεταφέρει τα μηνύματα της Φλόγας για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.


Το μεσημέρι της Τετάρτης18 Αυγούστου πραγματοποιησε την πιο σπουδαία διαδρομή της ζωής του, παρέα με τον Γιωργάκη. Ο Γιώργος, οκτώ χρόνια μετά τον αγώνα του με τον καρκίνο βγήκε νικητής, εξακολουθεί όμως να έχει κινητικά προβλήματα.


Ο Άγγελος Κριτσιώτης, έσυρε με το ποδήλατο του, τον Γιωργάκη σε ειδικό αμαξίδιο, από τα Τρίκαλα, όπου είναι το σπίτι του, μέχρι τον Βόλο.


Το αμαξίδιο προσαρμόστηκε για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με τις ανάγκες του Γιώργου και μαζί κάνουν την ποδηλατική διαδρομή Τρίκαλα-Βόλος.


Τον ‘Αγγελο και τον μικρό Γιώργο συνοδεύουν για λόγους ασφαλείας σε όλη τη διαδρομή οι εθελοντές της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Βόλου.


Στη διαδρομή επίσης συμμετέχουν και αθλητές του ποδηλατικού τμήματος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ καθώς και παιδιά της ποδηλατικής Ακαδημίας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.


Η αναχώρηση έγινε από την κεντρική πλατεία Τρικάλων. Θα τερματίσουν γύρω στις 19.30 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, στο Πανεπιστήμιο όπου θα γίνει η υποδοχή από τους ανθρώπους και τους φίλους της ΦΛΟΓΑΣ. ΦΙΛΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!! το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.