Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΟΛΩΝ ΚΩΤΟΥΛΑΣ: Νέος Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος, για την επόμενη τριετία.


Τον Ειδικό Παθολόγο της Καλαμπάκας Σόλων Κωτούλα επιβράβευσαν οι συνάδελφοί του Παθολόγοι από όλη την Ελλάδα για τρίτη τριετία. Τον εξέλεξαν παμψηφεί νέο Αντιπρόεδρο της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ στα προηγούμενα 6 χρόνια κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέως.

Αντικαθιστά το καθηγητή Παθολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κο Χατζητόλιο Απόστολο.

Υπενθυμίζεται ότι η  Ε.Ε.Π.Ε είναι η Πανελλήνια Ένωση Παθολόγων που ασχολείται με Επιστημονικά και Επαγγελματικά θέματα που αφορούν τον κλάδο των Παθολόγων και λειτουργεί για την αναβάθμιση της μητέρας των Ιατρικών Ειδικοτήτων, της Εσωτερικής Παθολογίας.

 

 

 

 

ΦώτοΕπισυνάπτεται)

Από την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο της Ενώσεως στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθολογίας στο Βόλο. Στο μέσον της φωτογραφίας ο Σόλων Κωτούλας, ανάμεσα στους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων Μαγνησίας και Χαλκιδικής κ Τσιάμη και Πυρπασόπουλο, τον Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Δ.Σ του Νοσοκομείου Ελπίς κο Χαλβατσιώτη, τον Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κο Χατζητόλιο, τον Πρόεδρο της Ενώσεως κο Τούληκαι άλλους διακεκριμένους συναδέλφους Παθολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.