Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκινάει απόψε η Πανελλήνια Προγραμματική Συνδιάσκεψη


Με ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στις 8.00μ.μ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, ανοίγει η αυλαία της Πανελλήνιας Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την συμμετοχή των μελών της Κοινοβουλευτικής ομάδας, τους Ευρωβουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και τις Νεοεκλεγμένες Νομαρχιακές Επιτροπές.

Ύστερα από το αναγκαστικό ΄΄πάγωμα΄΄ που έφερε η πανδημία στις διαδικασίες ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φιλοδοξώντας το επόμενο διήμερο να συζητηθούν οι κεντρικές προγραμματικές θέσεις και η στρατηγική μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου που ανοίγονται μετά την κρίση της πανδημίας.

Η Συνδιάσκεψη έρχεται να συζητήσει το κείμενο των Προγραμματικών θέσεων, που αποτέλεσε το προηγούμενο διάστημα αντικείμενο διαλόγου με τα μέλη και με τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και την ουσιαστική συμβολή των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων.

Έτσι το άνοιγμα της Συνδιάσκεψης, θα γίνει απόψε, από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του κόμματος, στο ανοιχτό Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (δίπλα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της άρσης βαρών) προκειμένου να διασφαλιστεί η διά ζώσης συμμετοχή και η τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης.

Οι κυρίως εργασίες, όμως, θα πραγματοποιηθούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

 Ειδικότερα, αύριο Σάββατο, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., θα συνεδριάσουν “στρογγυλά τραπέζια” που αφορούν τις εξής θεματικές:

 Οικονομία, Περιβάλλον, Εργασία, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτισμός, Κράτος - Θεσμοί - Δημοκρατία.

 Στη συνέχεια, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης με τις ομιλίες των αντιπροσώπων και των στελεχών του κόμματος.

 Η διαδικασία της ολομέλειας θα συνεχιστεί και την Κυριακή, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., ενώ στη συνέχεια, έως τις 6 το απόγευμα, θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και οι καταληκτικές ομιλίες και θα εγκριθεί το τελικό κείμενο των προγραμματικών θέσεων.

 

                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


 

 

                                                                                   

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.