Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στο ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης


Συγκλήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, η  έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στα γραφεία της στην οδό Μυλλέρου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, που αποτελεί βασικό μέτοχο της ΕΕΤΑΑ, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Παπαστεργίου.


Μετά την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και ανέδειξε ως νέο Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ τον Δημήτρη Μαραβέλια και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Σπύρο Σπυρίδωνα.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε την απελθούσα διοίκηση και έδωσε τα συγχαρητήριά του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στον νέο Πρόεδρο, Δημήτρη Μαραβέλια, τονίζοντας ότι η ΕΕΤΑΑ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια ιδιαίτερη συγκυρία που οι Δήμοι και κυρίως οι μικροί, νησιωτικοί, ορεινοί και απομακρυσμένοι χρειάζονται στήριξη ενόψει του Ταμείου Ανάκαμψης και των άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.


Αναλυτικά τα νέα μέλη του ΔΣ της ΕΕΤΑΑ είναι:


Ευαγγελία Γκόκου

Μπάμπτης Καούκης

Μανώλης Χαιρέτης

Σταματίνα Καφατζάκη

Σωκράτης Κεφαλογιάννης

Μανώλης Κοκοσάλης

Δημήτρης Μαραβέλιας

    Χρήστος Μιχαλάκης

Γιώργος Ξυλούρης

Θανάσης Παπαγεωργίου

Σπύρος Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.