Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής - Κρυβόταν στου Ζωγράφου σε σπίτι φίλης του


Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Παππάς, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.


Για τον εντοπισμό και την σύλληψή του συνεργάστηκαν η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική γνώριζε για το σπίτι στο οποίο κρύβονταν ο Παππάς, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.



Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν σε συνεχή παρακολούθηση το σπίτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον Χρήστο Παππά και την 52χρονη Ουκρανικής καταγωγής και Ελληνικής υπηκοότητας η οποία υπέθαλπε τον φυγόδικο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φίλη του Παππά, με την οποία έμενε στο σπίτι, ήταν πρώην συνεργάτιδα του Ηλία Κασιδιάρη και υποψήφια με το ψηφοδέλτιό του στον Δήμο Αθήνας.


Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αιφνιδίασαν το ζευγάρι και τους συνέλαβαν πριν προλάβουν να αντιδράσουν την ώρα του δείπνου.


Ο Χρήστος Παππάς κρατείται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας αναμένεται το πρωί να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στις φυλακές για την εκτέλεση της ποινής του. 


Να θυμίσουμε είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών στον Χρήστο Παππά, ο οποίος φέρεται να εξαφανίστηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε την ποινή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. 


«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.


Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.