Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμήθηκε στα Τρίκαλα ο Προστάτης της Ι.Ρ.Α. ~ Απόστολος των Εθνών Παύλος~


Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας και Υψώματος, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου.

Παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ , ο Διευθυντής της Δ. Α. Τρικάλων κ. Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ εκπροσωπώντας και τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ, οι κ.κ. Διοικητές Υπηρεσιών ή οι Αναπληρωτές αυτών, εκπρόσωπος της Σ.Μ.Υ., Αξιωματικοί της Δ.Α Τρικάλων, συνάδελφοι- μέλη και φίλοι/ες, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους /ες, όσους/ες, παρευρέθηκαν στον εορτασμό του Προστάτη μας και ιδιαιτέρως τον συνάδελφο και μέλος μας π. Νικόλαο ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟ για την άμεση και ένθερμη ανταπόκριση του, στην πραγματοποίηση της Θείας Λειτουργίας προς τιμή του Προστάτου μας, στην Ενορία όπου διακονεί, καθώς και τον π. Ευάγγελο ΚΑΡΑΜΙΤΖΙΟ που πάντα βρίσκεται κοντά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

SERVO PER AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

     Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος          ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.