Τελευταίες Ειδήσεις

Φορητό ακτινοσκοπικό εξοπλισμό αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων


Με  νέο σύγχρονο φορητό ακτινοσκοπικό C-ARM Ορθοπαιδικού εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Δικαιούχος και φορέας υλοποίησης είναι το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Το έργο αποτελεί το μέρος της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 1.312.000,00 ευρώ που συγχρηματοδοτείταιι από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

 

«Σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020,  εξοπλίζουμε το  Νοσοκομείο Τρικάλων με σύγχρονα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Ικανοποιούμε τις επιθυμίες των ανθρώπων και με οργανωμένο σχέδιο και στρατηγική αναβαθμίζουμε τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας παντού στη Θεσσαλία. Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε το δημόσια Νοσοκομεία, γιατί χωρίς το αγαθό της υγείας όλα τελούν υπό αίρεση και αμφισβήτηση» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Φορητό ακτινοσκοπικό C-ARM Ορθοπαιδικό

Το έργο αφορά στην προμήθεια ενός Φορητού ακτινοσκοπικού C-ARM Ορθοπαιδικού και συντελεί στην αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο σχετικός διαγωνισμός προέβλεπε και την παροχή υπηρεσίας συντήρησης για ένα (1) έτος μετά το πέρας της εγγύησης καλής λειτουργίας (που προσφέρθηκε για 7 έτη), και παράλληλα έδινε τη δυνατότητα για περαιτέρω συνέχιση παροχής των υπηρεσιών συντήρησης, με ενεργοποίηση των δικαιωμάτων «προαίρεσης». Το κόστος των υπηρεσιών συντήρησης ανέρχεται σε 14.880  ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.