Τελευταίες Ειδήσεις

Εκμισθώνεται το στρατόπεδο “Ράμμου” 2.209 τ.μ.


Ο Ελληνικός στρατός φαίνεται πως αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα ανενεργά ακίνητα που διαθέτει.


Η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) ξεκίνησε ήδη τους σχετικούς διαγωνισμούς, με πέντε πρώην στρατόπεδα να διατίθενται προς αξιοποίηση μέσα στον Ιούνιο.


Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία που διαχειρίζεται το «χακί real estate», κατά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού διαθέτει προς μακροχρόνια μίσθωση ένα στρατόπεδο στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Καλαμπάκα, καθώς και άλλα τέσσερα σε Ημαθία, Πρέβεζα, Στυλίδα, Θεσσαλονίκη.


Η στρατιωτική εγκατάσταση της Καλαμπάκας είναι το πρώην στρατόπεδο «Ράμμου» συνολικής έκτασης 2.209 τ.μ.. Το συγκεκριμένο κοστολογείται στις 25.800 ευρώ, ως μηνιαίο μίσθωμα, για χρονική διάρκεια μίσθωσης 20 ετών, με δικαίωμα παράτασης για άλλα δέκα έτη.


Μάλιστα στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός αλλά ήταν άκαρπος.


Η ΥΠΑΑΠΕΔ διαχειρίζεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο 1.500 ακινήτων ανά την Ελλάδα συνολικής επιφάνειας της τάξης των 251.000 στρεμμάτων. Τα ακίνητα βρίσκονται σε στρατηγικές τοποθεσίες και αφορά κυρίως σε μεγάλες εκτάσεις που προσφέρονται για επενδύσεις σε τομείς όπως ο τουρισμός, τα θεματικά πάρκα, μονάδες ΑΠΕ, αεροδρόμια κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.