Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχές του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αλέκου, για τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις


Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Άλλη μια δύσκολη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε με διαφορετικό τρόπο και σε συνθήκες πρωτόγνωρες λόγω της πανδημίας. Σε διαφορετικό περιβάλλον διεξάγονται και οι πανελλήνιες εξετάσεις. Αντέξατε πολλά και αποδείξατε ότι είστε μαχητές και μαχήτριες!

Μια μακρά και επίπονη προσπάθεια κορυφώνεται, μια πορεία στην οποία χρειάστηκε από εσάς και τους καθηγητές σας μεθοδική προετοιμασία και επιμονή, με την χρήση νέων μεθόδων διδασκαλίας για την κατάκτηση των αναγκαίων γνώσεων.

Σημαντικό βέβαια ρόλο σε αυτή την πορεία έχουν και οι γονείς σας, στους οποίους εύχομαι να έχουν δύναμη και πίστη προς τα παιδιά τους, που όλο αυτό το διάστημα τα στηρίζουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας μόνο από τους σταθμούς που θα βρείτε στη ζωή σας. Διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά.

Παιδιά, σας εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη και καλό αγώνα. Να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε και σας συγχαίρω για την επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε. Ήρθε η ώρα οι κόποι σας να ανταμειφθούν! Ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.