Τελευταίες Ειδήσεις

Για την Έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Θανάσης Λιούτας


Για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, εύχεται στους μαθητές των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και στις οικογένειές τους, καλή επιτυχία.

 

«Εύχομαι στους μαθητές που δίνουν φέτος τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και στις οικογένειές τους, που πάντα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και μοιράζονται την αγωνία, την κούραση, τη χαρά και την προσμονή, από την καρδιά μου, καλή επιτυχία.

 

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε επίσης ότι και η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία του Κορωνοϊού.

 

«Για ακόμη μια χρονιά όμως, οι μαθητές και το σύνολο των εκπαιδευτικών μας, απέδειξαν ότι κανένα εμπόδιο δεν υφίσταται, όταν τα ζητούμενα είναι η προάσπιση του αγαθού της παιδείας, η μόρφωση και το εισιτήριο των παιδιών μας για το μέλλον τους. Μαθητές και καθηγητές έκαναν ασπίδα τους και  φέτος την τηλεκπαίδευση και απώθησαν κάθε εμπόδιο που η πανδημία θα μπορούσε να δημιουργήσει. Ο αγώνας τους, θα ήθελα να πω, ότι είναι βαθιά συγκινητικός και αποδεικνύει την ωριμότητα, τη συνέπεια και την προσήλωσή τους.

 

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι μαθητές μας έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους, οι καθηγητές μας στάθηκαν πιστοί στο καθήκον τους και όλοι μαζί θωράκισαν το αγαθό της παιδείας».

 

«Παιδιά, βγαίνετε δυνατότεροι μέσα από τη φετινή χρονιά! Χωρίς να έχετε άγχος και στρες, να δώσετε τις εξετάσεις σας και να βάλετε ένα μεγάλο λίθο για το μέλλον σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.