Τελευταίες Ειδήσεις

Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Παπαστεργίου


Σε βέρτιγκο φαίνεται να βρίσκεται ο κ. Παπαστεργίου, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της θεσμικής και της κομματικής του ιδιότητας, πράγμα που δεν καταφέρνει με επιτυχία.

Αντί να λειτουργεί, λοιπόν, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ και να επιτίθεται με απαξιωτικό και ειρωνικό τρόπο στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ας μπει στον κόπο να ενημερώσει την τρικαλινή κοινωνία και τους αθλητές του Νομού πότε θα λειτουργήσει το στάδιο των Τρικάλων και ποιος ευθύνεται για την μη κατασκευή του ταρτάν.

Επιπλέον, να του υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματα για την ανακατασκευή του Σταδίου εξασφαλίστηκαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γεγονός που εντέχνως αποφεύγει να αναφέρει ο Δήμαρχος, και ήταν μέρος μόνο από τις πολλές χρηματοδοτήσεις για αθλητικές υποδομές προς τον Δήμο, όπως η αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, η πισίνα του Άη Γιώργη και το αθλητικό κέντρο Γενεσίου.

Εμβληματικά, δηλαδή, αθλητικά έργα, τα οποία αποτελούν και τις μοναδικές ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών από το 2003.

Αποτελεί, από την άλλη, προσβολή προς τον Τρικαλινό λαό, από τον οποίο εισπράττει δημοτικά τέλη, ενίοτε δε, δεσμεύει λογαριασμούς, να παρουσιάζεται ως καίρια αναπτυξιακή πολιτική, η αυτονόητη υποχρέωση συντήρησης των υποδομών που ανήκουν στον Δήμο και η ταυτόχρονη εξασφάλιση των ελάχιστων προϋποθέσεων μαζικού αθλητισμού.

Τέλος, προκαλούμε τον κ. Παπαστεργίου να ενημερώσει τους πολίτες πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Δήμος συνολικά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το 2015-2019 και πόσα με την Κυβέρνηση της ΝΔ από το 2019 έως σήμερα.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.