Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που βίασε την 5Oχρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα


Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με ομάδες της ΟΠΚΕ συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που είχε ταυτοποιηθεί ως ο βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι κρύβεται στην περιοχή της Ν Φιλαδέλφειας και τον συνέλαβαν σε επιχείρηση. Σημειώνεται, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020.


Συγκλονίζει η 50χρονη: Γλίτωσα από τύχη

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. 


Η 50χρονη γυναίκα βγήκε από το νοσοκομείο της Νίκαιας και αναρρώνει. Παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγους. 


Συγκλονισμένη και σοκαρισμένη δε θέλει να θυμάται τίποτα από όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.


Οι λίγες δηλώσεις που κατάφερε να κανει: 


«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω (…). Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πέντε με οκτώ. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».



«Την βίασε 7 φορές», λέει η μάρτυρας 

Συγκλονίζει η μαρτυρία στον ΑΝΤ1 της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια,


«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.


Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».


«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημειωσε.


Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.


Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».



ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του συνδικαλιστή της αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα - ΦΩΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.