Τελευταίες Ειδήσεις

Ύστατο χαίρε στον Χρήστο Σινάνη


Σε κλίμα οδύνης και πένθους κηδεύτηκε πάνδημα το απόγευμα της Κυριακής ο τέως Δήμαρχος Μετεώρων Χρήστος Σινάνης.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και δημότες της περιοχής συνέρρρευσαν στον Μητροπολτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον τέως Δήμαρχο Μετεώρων που κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου χτυπημένος από τον κορωνοϊό ενώ της νεκρωσίμου ακολουθίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Το κλίμα βαρύ καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Χρήστος Σινάνης που μέχρι προ ολίγων ημερών ήταν αναμεσά στους συνδημότες του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο εκλιπών έχασε τελικά την μάχη το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 66 χρόνων στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονταν διασωληνωμένος χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Ο πρώην Δήμαρχος αρχικά είχε νοσηλευτεί για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης καθώς είχε προσβληθεί από τον covid-19 αλλά η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην ΜΕΘ και η διασωλήνωσή του καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονες.

Ωστόσο παρά την σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε μετά από δυο εβδομάδες σκληρής μάχης στη ΜΕΘ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Από πλευράς του «meteoravoice» εκφράζουμε τα ειλικρινλή μας συλλυπητήρια στους οικείους του ευχόμενοι την εξ ύψους παρηγοριά.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.