Τελευταίες Ειδήσεις

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη - Αυτός είναι ο πυγμάχος που «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου


Νέα μαφιόζικη δολοφονία στην Αττική. Λίγο μετά τις 9 το πρωί, άγνωστοι εκτέλεσαν στη Βάρη τον γνωστό Πατρινό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση.


Την ώρα που περπατούσε επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου πέρασαν δύο άτομα με άγνωστο όχημα και τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου. Οι δράστες επέβαιναν σε θηριώδες μαύρο αυτοκίνητο και ο συνοδηγός «γάζωσε» τον πυγμάχο την ώρα που κατευθύνονταν σε πυγμαχικό σύλλογο που βρίσκεται στο σημείο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτέλεσή του θεωρείται επαγγελματική καθώς οι δράστες γνώριζαν το δρομολόγιο του Μπερδέση και του έστησαν «καρτέρι» θανάτου κοντά στον πυγμαχικό σύλλογο που συνήθιζε να προπονείται καθημερινά.



Το όνομά του κατά το παρελθόν φέρεται να έχει εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας, ακόμα και σε δολοφονίες στην Πάτρα ενώ ήταν και καταζητούμενος στη Βουλγαρία για παρόμοιες υποθέσεις.


Κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, μια ανθρωποκτονία και υπόθαλψη εγκληματία σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις για τις οποίες μάλιστα είχε αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια.


Οσον αφορά στην ανθρωποκτονία για την οποία είχε κατηγορηθεί, στο πρωτόδικο δικαστήριο ήταν φυγόδικος, πλην όμως στο Εφετείο είχε αθωωθεί καθώς είχε παρουσιάσει ισχυρότατο άλλοθι.



Στην Ασφάλεια εκτιμούν ότι πρόκειται για άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου με φόντο τον συνεχιζόμενο πόλεμο της νύχτας και της Greek Mafia. 



Ο Τάσος Μπερδέσης ήταν διεθνής πυγμάχος, στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού και το 2018 ακυρώθηκε η συμφωνία του με την ομάδα του Ολυμπιακού λόγω αντιδράσεων από τους φίλους των ερυθρόλευκων.



Είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret, έχοντας αναδειχθεί και νικητής, ενώ στο παρελθόν είχε θυελλώδη δεσμό και με την Star Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.