Τελευταίες Ειδήσεις

Τελείωσε το μαρτύριο της παραμονής για τον ΑΟΤ …..Σώθηκε στο τελευταίο ματς


Η αναφορά  για τα Τρίκαλα τα οποία επιβλήθηκαν  με 3-1 εντός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας το απόγευμα της Τρίτης (18/5) και εξασφάλισαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.


Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κυανέρυθροι»  εξασφάλισαν και με το παραπάνω την παραμονή τους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς ολοκλήρωσαν την φετινή στην 8η θέση και στους 29 βαθμούς.


Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην 9η θέση, έχοντας 29 πόντους.


Πανηγυρισμοί δεν υπήρξαν, ωστόσο οι παίκτες των Τρικάλων έκαναν μία κίνηση στο τέλος του αγώνα ώστε να ευχαριστήσουν τους οργανωμένους για την στήριξη τους. Συγκεκριμένα οι παίκτες έφτασαν μέχρι την κεντρική είσοδο απ’ όπου μέσα απο τα κάγκελα οι “Σακαφλιάδες” παρακολουθούσαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι και δεν σταμάτησαν λεπτό να τους εμψυχώνουν. Έτσι λοιπόν οι παίκτες τους ευχαρίστησαν όχι μόνο για την σημερινή στήριξη αλλά και για την βοήθεια τους σε μία πολύ δύσκολη σεζόν.


Με γκολ των Σταματή (40’), Ριζογιάννη (45’ πεν.) και Ευθυμίου (78’) ο ΑΟΤ νίκησε 3-1 τον αδιάφορο Απόλλωνα Λάρισας, σώθηκε και ξεκινάει… διακοπές. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τασιούλης (43’).


Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (88′ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (73′ Ζησόπουλος), Πέλκας (56′ Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (88′ Κλεμέντε).


Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38′ λ.τ Ενγκού), Καμπέρης, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (73′ Ντα Κάμπο), Μπάλλας (46′ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76′ Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.