Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Τετάρτη 19 Μαΐου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τριφυλλίων.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας.

Την Παρασκευή 21 Μαΐου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας.

Την Παρασκευή 21 Μαΐου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Καλαμπάκας.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής  μοναχής Χριστοφόρας, στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 23 Μαΐου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.