Τελευταίες Ειδήσεις

Ελα που το BBC δεν είναι ΣΚΑΪ


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Πήγε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης να δώσει συνέντευξη στο BBC και βγήκε από το στούντιο πετσοκομμένος. Βλέπετε, ο δημοσιογράφος Στίβεν Σακούρ (στην εκπομπή Hard Talk) δεν είναι Δημήτρης Οικονόμου να σιγοντάρει τον υπουργό, να τον κανακέψει, να τον υπερασπιστεί αν χρειαστεί, βρε αδελφέ. «Εμβολιάζετε τους πολίτες με τους πιο αργούς ρυθμούς της Ευρώπης. Ολοι στον κόσμο θα το δουν και θα αναρωτηθούν», του λέει του υπουργού μας και ακολουθεί ο παρακάτω, απολαυστικός, διάλογος:


Χάρης Θεοχάρης: Δεν είμαστε…


Στίβεν Σακούρ: Είστε στις 5 χειρότερες χώρες.


Χάρης Θεοχάρης: Οχι, δεν είμαστε.


Στίβεν Σακούρ: Φοβάμαι ότι αυτό λένε τα νούμερα.


Και έτσι τον πήγε μέχρι τέλους. Διασυρμός. Στο twitter φυσικά ακολούθησε ένας μικρός χαμός:


■ Δεν ξεφτιλίστηκε μόνο ο Θεοχάρης στο BBC. Μαζί του ξεφτιλίστηκαν και όλοι οι πετσωμένοι έγκριτοι παπαγάλοι και ΜΜΕ που τα παίρνουν χοντρά για να καλύπτουν την κυβέρνηση και να ταΐζουν σανό τον ελληνικό λαό.


■ Ε ρε και κατηφορίσει Ελλάδα αυτός του BBC και αρχίσει και παίρνει συνεντεύξεις…


■ Αυτός δεν είναι Harry Theoharry, είναι Funny Theofunny...


■ Εντάξει, πήγε ο Θεοχάρης σε εκπομπή του BBC που λέγεται Hard Talk για να διαφημίσει το success story του Μητσοτάκη στην πανδημία και δέχθηκε φυσιολογικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις... Εκπληξη θα ήταν αν τις απαντούσε, όχι που στριμώχτηκε.


■ Συριζαίοι ΚΑΙ στο BBC.


■ Δυστυχώς για τον Χάρη Θεοχάρη, το BBC δεν είναι στη λίστα Πέτσα.


Αλλη μία τέτοια εμφάνιση του υπουργού Τουρισμού σε αγγλικό ΜΜΕ και δεν πρόκειται να δώσει πράσινο φως η Αγγλία ούτε το καλοκαίρι του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.