Τελευταίες Ειδήσεις

Η ανοχή δεν είναι αδυναμία


Προς αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων σε θέματα τα οποία τοπικά μέσα επικοινωνίας παρουσίασαν και προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να πλήξουν προσωπικά την εικόνα του Δημάρχου, κάτι που πράττουν από την αρχή της θητείας του, ενημερώνουμε τους πολίτες και όλους τους ενδιαφερόμενους για τα παρακάτω.

Ουδέποτε ο Δήμαρχος έχει ανακαλέσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γνωρίζει πολύ καλά τις αρμοδιότητες – υποχρεώσεις του και αυτό που έπραξε ήταν να ανακαλέσει τη δική του απόφαση χωρίς να ξαναγίνει ανάκληση αυτής όπως ψευδώς έχει γραφεί.

Επιπροσθέτως η παρούσα Δημοτική Αρχή σεβόμενη πρωτίστως την λαϊκή εντολή που έλαβε καθώς και την ιδιαιτερότητα του Αρχαιολογικού Χώρου των Μετεώρων και έχοντας άριστη συνεργασία τόσο με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεόκλητο όσο και με τις Ιερές Μονές αλλά και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας του μνημείου, οι πράξεις και οι ενέργειές της δείχνουν και αποσκοπούν στην κοινή πορεία όλων μας για τη σωστή ανάπτυξη της περιοχής με γνώμονα πάντα την προστασία και περαιτέρω ανάδειξη αυτού του μοναδικού μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και δεύτερου πιο σημαντικού μοναστικού συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Ό,τι άλλο λέγεται και γράφεται δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στις προθέσεις μας.

Δεν θα επιτρέψουμε τις κακόβουλες και συκοφαντικές προσπάθειες αποδόμησης του έργου και της εικόνας αυτής της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου του Δημάρχου χρησιμοποιώντας ακόμα και τον Ιερό Θεσμό της Εκκλησίας για μικροπολιτικούς σκοπούς εμπλέκοντας έντεχνα πολιτεία και εκκλησία.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.