Τελευταίες Ειδήσεις

Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Τρικάλων ζητά ο Χατζηγάκης


Επίσκεψη στον Κέντρο Υγείας Τρικάλων πραγματοποίησε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος συνομίλησε με τον Διευθυντή, κ. Γιώργο Μπατατόλη, αλλά και με γιατρούς και νοσηλευτές για τα προβλήματα και τις ανάγκες του οργανισμού δεσμευόμενος ότι θα τα μεταφέρει στις αρμόδιες αρχές.

 

Ο Χατζηγάκης σε επικοινωνία που θα έχει με το Υπουργείο Υγείας θα ζητήσει προσλήψεις γιατρών καίριων ειδικοτήτων (π.χ. Καρδιολόγος, Ακτινολόγος) που σήμερα λόγω των γενικότερων συνθηκών, οικονομικών και υγειονομικών, απουσιάζουν. Επίσης, θα ζητήσει ενίσχυση εξοπλισμού και υποδομών καθώς και μια επιπλέον γραμμή από τον ΕΟΔΥ για τον εμβολιασμό των Τρικαλινών πολιτών έτσι ώστε να προχωρήσουν ταχύτερα οι εμβολιασμοί και να θωρακιστεί η Τρικαλινή κοινωνία το συντομότερο δυνατόν.

 

Τέλος, η επίσκεψη του Μικέλη Χατζηγάκη είχε και σημειολογικό χαρακτήρα καθώς ο ίδιος ήθελε να τονίσει την ευσυνειδησία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο δίνει μια άνιση μάχη με τον κορονοϊό κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέρνει αποτελεσματικά και με επάρκεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.