Τελευταίες Ειδήσεις

Οι σύλλογοι φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας ζητούν την επαναδρομολόγηση των καταργημένων δρομολογίων και ιδιαιτέρως του απευθείας δρομολογίου


Οι Σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας ζητούμε την άμεση επανέναρξη των δρομολογίων της αμαξοστοιχίας 884/885.


Όπως σας είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες η δυτική Θεσσαλία εξυπηρετείται καθημερινά από ένα και μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγια στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου.


Το γεγονός αυτό προκαλεί συνωστισμό επιβατών με αποτέλεσμα τον αυξημένο  κίνδυνο διασποράς της πανδημίας. Επίσης πολλές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο μοναδικό ανταποκρινόμενο δρομολόγιο  IC 52/57.


Εν όψει λοιπόν του Πάσχα θεωρούμε επιβεβλημένη την επανέναρξη του δρομολογίου 884/885 για την άνετη και ασφαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής μας.


Για την βελτίωση της συγκοινωνίας με την Θεσσαλονίκη, για άλλη μια φορά ζητούμε όταν επαναδρομολογηθεί το IC 51, η ανταπόκριση το πρωί να γίνεται με αμαξοστοιχία  AEG οποία η οποία να συνεχίζει ως 590 για την Θεσσαλονίκη και να επιστρέφει ως 591 το απόγευμα ανταποκρινόμενη και με δρομολόγιο από Αθήνα.


Για τα Διοικητκά Συμβούλια:


Οι Πρόεδροι:


Οι Γραμματείς:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.