Τελευταίες Ειδήσεις

BAT Hellas: Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας με επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και παροχές


Η εταιρεία στη διάρκεια του 2021 επενδύει 6 εκατομμύρια ευρώ στους ανθρώπους της

 Σημαντική διάκριση για την British American Tobacco Hellas η επιλογή της στη λίστα με τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας, στον καταξιωμένο θεσμό Best Workplaces. Η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια, έχει διακριθεί συνολικά 18 φορές ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει στη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού.

 

Η εταιρεία στη διάρκεια του 2021 επενδύει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ στους ανθρώπους της διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις παροχές, παρά την κρίση της πανδημίας. Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων της. Η BAT επιπλέον προσφέρει σταθερά μια ευρεία γκάμα παροχών στο ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα που εφάρμοσε τα προγράμματα “Smart Working” & “Safe Working”, δηλαδή την εργασία εκτός γραφείου, μεριμνώντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της με απολύτως καμία αλλαγή στα οφέλη και στα δικαιώματά τους και διευκολύνοντάς τους στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Παράλληλα, η British American Tobacco Hellas αναλαμβάνει σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, για την ανακούφιση αδύναμων πολιτών.

 


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Vitalii Kochenko, τόνισε: «Σκοπός της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Μέσα στο πρωτόγνωρο για όλους εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο χρόνο, θεωρούμε πως η στήριξη και η δημιουργία ενός πλαισίου ασφάλειας για τους εργαζομένους αποτελεί ευθύνη μας».

 

Πρόσφατα η ΒΑΤ Hellas, προχώρησε σε νέες σημαντικές επενδυτικές κινήσεις στην ελληνική αγορά σε συνέχεια της πολύχρονης υποστήριξης της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Άξονας των νέων επενδύσεων είναι η υψηλή τεχνολογία και η δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας. Η Ελλάδα αποτελεί για τον Όμιλο της British American Tobacco μια από τις σημαντικές διεθνώς αγορές, ενώ ισχυρή στήριξη στο λιανεμπόριο παρέχει η επιλογή της για ανάπτυξη του θερμαινόμενου προϊόντος καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse.

 

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas 

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.