Τελευταίες Ειδήσεις

Για την τουριστική ανάπτυξη των Φαρσάλων συζήτησαν Εσκίογλου - Ζαχαράκη



Θέματα τουριστικής ανάπτυξης των Φαρσάλων συζήτησε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου κατά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με την υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον πολιτιστικό και εκπαιδευτικό τουρισμό με την αξιοποίηση των ιστορικών μνημείων της πόλης αλλά και της ακρόπολης των Φαρσάλων, σημεία – στάσεις μίας διαδρομής στη μακραίωνη ιστορία του τόπου, αλλά και τον μυθικό Αχιλλέα που αποτελεί διεθνές πολιτιστικό διαβατήριο για την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Ο κ. Εσκίογλου ενημέρωσε την υφυπουργό Τουρισμού για τις προσπάθειες ανάδειξης της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς των Φαρσάλων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων μίλησε επίσης για την προσπάθεια δημιουργίας μίας πολιτιστικής και ιστορικής διαδρομής που θα συνδέει όλα τα αξιοθέατα της επαρχίας και θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη, οργανωμένα να τα δει από κοντά, αλλά και να τα γνωρίσει σε βάθος.

Τέλος, προσκάλεσε την κ. Ζαχαράκη να επισκεφθεί τα Φάρσαλα, με την τελευταία να αποδέχεται με χαρά και να υπόσχεται ότι θα το πράξει τους προσεχείς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.