Τελευταίες Ειδήσεις

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Τρικάλων για το νέο κύμα κακοκαιρίαςΤο νέο κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία “Μήδεια” βρίσκεται προ των πυλών και έρχεται να μας υπενθυμίσει πως ο χειμώνας δεν έχει ακόμη τελειώσει παρά την καλοκαιρία του τελευταίου διαστήματος.


Οι Μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, που θα σαρώσει από το Σάββατο ολόκληρη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά του τις σφοδρές χιονοπτώσεις, ακόμη και σε περιοχές με μηδενικό υψόμετρο.


Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη του οργάνου πολιτικής προστασίας προστασίας, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη.


Στη διάρκεια δόθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες στους εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής, έτοιμοι να παρέμβουν όπου παραστεί ανάγκη.


Όπως είναι φυσικό στο επίκεντρο της προσοχής των εμπλεκόμενων φορέων θα βρεθούν για ακόμη μία φορά τα ορεινά του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.