Τελευταίες Ειδήσεις

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη ο οδηγός του Μιχαλολιάκου - Καταζητούνταν για την επίθεση στην «Φαβέλα»



Συνελήφθη ο Σωτήρης Δεβελέκος, ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες και οδηγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.


Το μέλος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Ραφήνας μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.


Ο 34χρονος κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, και του εμπρησμού κατά συναυτουργία, εκ του οποίου προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.


Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για την αιματηρή επίθεση εις βάρος του αυτοδιοαχειριζόμενου χώρου «Φαβέλα», στον Πειραιά, στις 25 Φεβρουαρίου του 2018.


Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε τραυματιστεί μεταξύ άλλων η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά, με το οποίο κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, και του εμπρησμού κατά συναυτουργία, εκ του οποίου προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, πράξεις που έλαβαν χώρα την 25-2-2018 στον “Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα” στην περιοχή του Πειραιά.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.